Een creditcardhouder om je pasjes mee te beschermen

Het is handig om gebruik te maken van een creditcardhouder. Het heeft veel weg van een portemonnee, maar dan wat kleiner en alleen voor creditcards of pasjes. Wanneer je niet vaak contant bij je hebt is het ideaal. Het is compacter en kleiner en veel gemakkelijker om het mee te nemen. Pasjes los maken is niet zo gemakkelijk. Ze buigen en kunnen dan zelfs kapot gaan. Ook raak je ze sneller kwijt als ze uit je zak vallen. Een creditcardhouder is de perfecte oplossing. Het zal je helpen om alle pasjes goed te beschermen. Je hoeft ook niet bang te zijn, dat je jouw ID kaart, rijbewijs of pasjes verliest. Ze zijn beschikbaar in het plastic, kunststof, tyvek, leer en ook van aluminium. Er zijn al creditcardhouders vanaf zeven euro. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Een creditcardhouder met ruimte voor cash geld

Er zijn ook pashouders welke ruimte bieden aan contant papiergeld. Afhankelijk van hoeveel pasjes je hebt kun je er tot twintig bewaren. Natuurlijk is een pashouder met meer pasjes wat dikker dan een met minder pasjes. Het is logisch. Het is ook mogelijk om er cash geld in te bewaren. Deze zijn vaak net iets ruimer. Al je klantenkaarten, bankpassen en creditcards kun je nu zorgvuldig en goed bewaren.

Er is volop keuze uit vele pashouders!

Het is mogelijk om online je creditcardhouder te kopen. Er zijn vele verschillende modellen, soorten en types. Ook zijn er pashouders beschikbaar van vele merken. Ze hebben allemaal hun eigen stijl en bieden hun eigen kwaliteitsstandaarden. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteit. Sommige staan bekend om hun mooie aluminium creditcardhouders en anderen juist om hun leren pashouders. Het is goed om ze allemaal te vergelijken. Het is dan mogelijk om een mooie pashouder te kopen voor een goede prijs. Kies een pashouder welke bij jou past.

Creditcardhouders voor de vrouw: de pasjeshouder

De portemonnee voor vrouwen is vaak een stuk groter dan die van een man. Hij is breed en er kan een waar fortuin aan munten en papiergeld in. Het is vaak echter leeg. Logisch, natuurlijk als je ze ziet winkelen en boodschappen doen. Eerlijk gezegd is hij niet helemaal leeg! Natuurlijk tref je een hele serie klantenkaarten aan, spaarpassen, punten pasjes, sportschool kaarten en het rijbewijs, de ID kaart en uiteraard ook de creditcards en bankpasjes. Het is een ware verzameling van pasjes. Voor vrouwen is het ideaal om een pasjeshouder te nemen. Hier kunnen ze compact en overzichtelijk al hun pasjes in meenemen. Sommige pasjeshouder bieden ook ruimte voor bonnetjes en cash geld. Wanneer je wat geld achter de hand wilt hebben is dit uiteraard slim.

Pasjeshouder voor de man: de creditcardhouder

Een man zal minder snel voor een pasjeshouder kiezen. Wanneer het echter een creditcardhouder is klinkt het al compleet anders. Natuurlijk is het bijna gelijk. Een man zal echter geen complete serie van klantenkaarten hebben. Het zijn eerder tankpassen, creditcards, het rijbewijs, de ID kaart en de bankpassen. Het is een hele andere samenstelling van de verschillende soorten passen. Een andere naam is daarom logischer. Het past beter bij de man!

Het materiaal en het assortiment

De houders zijn beschikbaar in verschillende materialen. We noemden ze al in de introductie. Het materiaal is een van de meest bepalende factoren hoe het eruit ziet. Ook is het bepalend voor de kwaliteit. Een goedkopere plastic houder zal sneller kapot gaan dan een stevige leren pashouder. Het heeft natuurlijk haar invloed op de prijs. Goedkoop is echter vaak duurkoop. Het is vaak beter om een paar euro extra uit te geven om zo een pashouder te kiezen waar je veel langer van kunt genieten.

De beste prijs, waar vind je die?

De prijs is vaak een bepalende factor wanneer je iets gaat kopen. Bij een creditcard pashouder is het niet anders. Het is ook hier van belang. Logische. Je kunt je euro’s maar een keer uitgeven. Het is dan belangrijk om het verstandig en goed te doen. Om niet teveel te betalen en om een goede pashouder te kiezen is het slim om je goed te oriënteren. Vergelijk de verschillende prijzen en mogelijkheden. Kijk op verschillende webshops. Kijk hier niet alleen naar de prijs, maar ook naar de betrouwbaarheid en de eventuele bezorgkosten. Een lage prijs met bezorgkosten kan meer zijn dan een hogere prijs zonder bezorgkosten.

Bescherm je pasjes, creditcards en belangrijke pasjes in hun eigen houder. Het is gemakkelijker om ze mee te nemen. De creditcard pashouder past gemakkelijk in je broekzak of in een tas. Voor dames is het ook ideaal om het in hun handtas te doen. Alle pasjes hoeven niet rond te zwerven in de tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *