Een mooie, sterke en betaalbare pashouder voor al uw pasjes

Een mooie, sterke en betaalbare pashouder voor al uw pasjes.

Is een normale portemonnee nog wel van deze tijd? Is het niet iets wat achterhaald heeft? Hebben we vandaag de dag niet meer pasjes en minder cash geld bij ons? Een pasje voor de bonuspunten, het tanken, het pinnen en ook een creditcard zijn slechts een paar pasjes welke we bij ons hebben. Het identiteitsbewijs, het rijbewijs en ook nog alle pasjes voor de sportschool en de voordeelpassen van tal van winkels. Het is ideaal om ze in een pasjeshouder te bewaren. Je kunt ze dan eenvoudig meenemen. Bij de stevige pashouder is het ook zo, dat je niet bang hoeft te zijn dat ze breken. Het is gemakkelijk mee te nemen in de broekzak en ook in een kleine (dames) tas.

Een pasjeshouder voor heren en voor dames

De pashouder is er speciaal voor vrouwen en voor mannen. Het is hiermee niet alleen een praktische accessoire, maar ook een modieuze accessoire welke een deel uitmaakt van je identiteit. Ze zijn naast de mobiele telefoon een must om de deur mee uit te gaan.

De pashouder voor dames

Voor vrouwen is het natuurlijk ideaal om al hun spaarpassen, klantenpassen, pasjes van de drogisterij, schoenenwinkel, kledingwinkel en ook van de supermarkten en de parfumerie in te bewaren. Wanneer je teveel pasjes hebt is het vaak een probleem om ze te bewaren in je portemonnee. Vaak gaat de portemonnee er kapot van. Een pasjeshouder helpt dit te voorkomen. Door de vele verschillende kleuren, patronen en materialen is er voor iedere dame een variant om geweldig mee voor de dag te komen.

Een pasjeshouder voor mannen!

Voor mannen is het ook een ideale accessoire om hun pasjes in te bewaren. Ook mannen beschikken vaak over een grote dosis pasjes. De pasjes passen vaak niet meer in de portemonnee en ze los in de broekzak doen of in de binnenzak van het jasje. Je kunt ze dan kwijt raken en het is ook niet erg gemakkelijk om met veel pasjes in de broek rond te lopen. Een robuuste pashouder is de perfecte uitvinding om deze problemen op te lossen. De pasjes kunnen niet meer buigen en breken. Ze worden ook wel een creditcardhouder genoemd. De naam past natuurlijk beter bij een man. Het is een stuk stoerder.

Alles gebeurt met een pasje vandaag de dag!

Eigenlijk alles regelen we met een pasje. De techniek heeft hier natuurlijk sterk aan bijgedragen. Eerst waren pasjes vooral een pasfoto en een logo. Ze zijn verder ontwikkeld met de elektronische stroken en later met de chips in de kaarten. Tegenwoordig gaat het zelfs om de RFID chips. Ze werken met radiogolven en maken het zelfs mogelijk om contactloos te reizen en te betalen. De radiogolven kunnen opgevangen worden. De techniek heeft er ook voor gezorgd, dat jouw persoonlijke gegevens beschermd worden. Het is natuurlijk belangrijk om de skim praktijken tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *